sekuat tiger

Saturday, 24 December 2011

[PJK-GERIK]Kem Blogging..24/12/11

[PJK-GERIK]Kem Blogging..24/12/11

Hari yang cerah.Gadis bangun seawal boleh.Hanya dengan 1 niat,nak datang Gerik blajar buat blog..mm..entah menjadi.entah tidak,tp gadis perlu mencuba,itukan lebih baik dari tidak membuat apa2.setuju??hehe..Gadis datang ke bengkel ini bersama putri sulung gadis,mm,,1st buat blog best juga,tp bila dah lma2.....

waktu mengisi borang bersama kak Mila
gadis dah mula rasa 1 perasaan yang lain.tension+serabut otak+pening kepala+malas nk buat dan segala perasaan negatif yang di cucuk oleh si syaitan..tapi bila memikirkan balik niat bangun awal pagi tadi,rasa menyesal larh plak kalau tidak belajar betol2..so..i have try my best,dengar pulak hadiah yang menarik,lagi larh.hekhekhek..



khusyuk mendengar cikgu blog mengajar
pelbagai assigment diberi oleh cikgu Kirin..walaupun cikgu Kirin mengajar laju seperti bas ekspress,tapi gadis cuba pikat ilmu yang disampaikan sebaik mungkin walaupun ada yang tertinggal..hehe,jangan marah yea wahai mahaguru..


Pelbagai dugaan datang masa belajar buat blog nieyh..tak sempat pikat,sakit kepala mengalahkan belajar akaun dan yang paling sakit hati lepas lunch line internet tak ada,ggggrrrrrrr!!!!!!geramnya,,sakit ati toll..tetiba kena belajar seorang diri di bilik sebelah,,tapi,,,,,bagaikan rezeki apabila duduk seorang memberi banyak idea untuk gadis mencoret berbanding duduk dalam group yang ideanya ditarik oleh orang sekeliling,hek3,,idea gadis keluar bagaikan air yang menurah-curah..jangan jeles yeaaaaa...he3..seronok sangat apabila dah hampir siap 3 post,nanti biar pengikut2 gadis gembira membaca post gadis dan paling penting dapat menarik minat sesape yang yang belum ada blog dan takut untuk mencuba mempelajari blog.serusly cakap,seronok buat blog nieyh even merasa banyak tekanan semasa nak buat blog.tapi seperti kata-kata guru blog gadis,bila kita dah pandai buat blog dalam waktu yang sama kita dapat membuat duit,bukan senang tauuu...


khusyuk menyiapkan tugasan blog yang diberi..

  • saranan gadis kat sini sama dengan saranan kat bengkel gadis belajar,'moh mike jom blogger'.banyak positif berbanding negatifnya.serusly bak kata cikgu Amar.terima kasih kerana membaca.=)


2 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

hahaha..laju ek..apasal tak bagitau..:p

the garang said...

eish2 cikgu kirin ni lajunya ngajarrr :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...